Usynlig blokk

Ambulansehelikopter 2018 – Selskapene har levert sine tilbud

Publisert 29. februar 2016 av Roy Inge Nygaar...

(Sist endret 27. mai 2016)

Nyhetsbrev fra Luftambulansetjenesten ANS 29. februar 2016

 

Status

Fire av de fem prekvalifiserte selskapene har i dag (frist kl. 1200) levert sine tilbud. Det er bra at vi har fått tilbud fra så mange som fire seriøse aktører. Dette viser at anbudskonkurransen fungerer. Se pressemelding på vår hjemmeside www.luftambulansetjenesten.no . Tilbyderne har i januar og februar stilt spørsmål som er blitt besvart gjennom Tillegg.

Hele konkurransegrunnlaget, med utgitte Tillegg (1-15), er i dag publisert på vår hjemmeside.

 

Hva skjer videre

Førstkommende torsdag og fredag vil selskapene presentere sine tilbud i Bodø foran en samlet prosjekt- og evalueringsgruppe. I neste uke vil hovedevalueringen av tilbudene bli gjennomført. Evalueringen av tilbudene gjennomføres med deltakelse av representanter for eierne, de medisinske miljøene, rådgivere i Luftambulansetjenesten ANS og HINAS.

I perioden som følger skal det gjennomføres to forhandlingsrunder med alle tilbyderne, før de leverer sine endelige tilbud den 18. april.  Utarbeidelse og godkjenning av innstilling (anbefalt løsning) vil skje i mai. Varsel om tildeling er planlagt i begynnelsen av juni, med signering av nye avtaler i slutten av juni.

 

Kontaktpersoner

Spørsmål kan rettes til:

Per-Marthin Karlsen per-marthin.karlsen@hinas.no / Tlf: 415 17 210 (prosjektleder)

Roy Inge Jenssen rij@luftambulansetjenesten.no / Tlf 932 28 568 (prosjektkoordinator)